Archi-Vibe

Al vanaf mijn derde jaar middelbaar onderwijs werd duidelijk dat tekenen mij uitzonderlijk goed lag. Daardoor was de keuze snel gemaakt om een architecturale (voor)opleiding te volgen aan het kunstsecundair Sint-Lucas te Gent. Dit gaf me een goede basis om de opleiding "bachelor in de architectuur assistentie" aan de Hogeschool West-Vlaanderen vlot tot een goed einde te brengen in 2005. 

Aansluitend op deze praktisch gerichte opleiding en een stage bij Architect Dirk Hulpia, begon ik als bouwkundig tekenaar bij een groot aannemersbedrijf te Aalter. Hier heb ik mij gedurende ruim een jaar vertrouwd gemaakt met de praktische uitvoering van een bouwproject, waarna ik in 2006 startte bij Atelier 4 Architecten te Gent.

Over mij

In 2008 besloot ik om, naast mijn voltijdse dagactiviteit, extra tekenwerk te verrichten in bijberoep onder de naam Archi-Vibe.
Na 4 jaar maakte ik de keuze om volledig voor eigen rekening te werken.

De naam "Archi-Vibe" is tweeledig: enerzijds is dit een afkorting van de 'architecturale vibe' (gevoel) die mij reeds vele jaren inspireert; anderzijds is het een samenvoeging van de basistaken van een bouwkundig kantoor: architectuur, visualisaties en bestekken. 

Sinds het begin doe ik er alles aan om op korte termijn tekeningen van hoge kwaliteit te leveren. Neem gerust contact met mij op om samen te bekijken wat Archi-Vibe voor u kan betekenen!